;

SELAMAT DATANG KE ANJUNG SEJARAH JPWPKL

Semoga apa yang terkandung dalam blog ini dapat membantu guru-guru, pelajar dan sesiapa sahaja di luar sana yang mahukan kelainan dalam pembelajaran SEJARAH. Sebarang komentar, pertanyaan dan perkongsian ilmu bolehlah diemelkan kepada kami di sejpwpkl09@gmail.com. Sama-samalah kita MEMARTABATKAN SUBJEK SEJARAH.

NOTIS PENAFIAN:

Anda dibenarkan mengeluar ulang mana-mana bahagian data, artikel, ilustrasi, audio, video dan isi kandungan blog ini dalam apa juga bentuk dan dengan cara apa jua sama ada secara elektronik, duplikasi, mekanik, rakaman atau cara lain tetapi pihak kami TIDAK BERTANGGUNGJAWAB di atas kesahihan sebarang maklumat yang dipaparkan.

Hak Cipta Bersama © 2009 - Team Anjung Sejarah JPWP Kuala Lumpur;

BULETIN ANJUNG SEJARAH

MESYUARAT PENYELARASAN BAHAN-BAHAN BLOG SEJARAH JPWPKL PMR DAN SPM 2009 - Mesyuarat ini akan berlangsung pada 30 dan 31 Julai 2009 bertempat di Makmal Komputer, SMK Bandar Seri Permaisuri, Cheras, Kuala Lumpur dari jam 10.30 pagi hingga 4.00 petang. Semua guru terlibat telah dimaklumkan melalui surat dan diharapkan semua akan hadir bagi tujuan mengemaskini seterusnya memantapkan lagi kandungan blog. Bersama kita ke arah MEMARTABATKAN SUBJEK SEJARAH. Terima kasih!Friday, July 31, 2009

Biodata Shaharudin Said16 Disember 1965 bertempat di Tanjung Lumpur, Kuantan Pahang, aku di lahirkan disebuah perkampungan nelayan. Mendapat pendidikan awal di SK. Tanjung Lumpur dan meneruskan persekolahan di SABS Kuantan, Pahang.
1986 meneruskan pendidikan di Institut Perguruan Sultan Idris, Tg. Malim Perak. Mula bertugas di SK Taman Midah Kuala Lumpur. 1997 meneruskan pengajian di Universiti Kebangsaan Malaysia. Pada tahun 2000 memulakan tugas di SMK Taman Melati sehingga 2004. April 2004 bertugas di SMK Puteri Ampang Kuala Lumpur hingga kini.

No comments: