;

SELAMAT DATANG KE ANJUNG SEJARAH JPWPKL

Semoga apa yang terkandung dalam blog ini dapat membantu guru-guru, pelajar dan sesiapa sahaja di luar sana yang mahukan kelainan dalam pembelajaran SEJARAH. Sebarang komentar, pertanyaan dan perkongsian ilmu bolehlah diemelkan kepada kami di sejpwpkl09@gmail.com. Sama-samalah kita MEMARTABATKAN SUBJEK SEJARAH.

NOTIS PENAFIAN:

Anda dibenarkan mengeluar ulang mana-mana bahagian data, artikel, ilustrasi, audio, video dan isi kandungan blog ini dalam apa juga bentuk dan dengan cara apa jua sama ada secara elektronik, duplikasi, mekanik, rakaman atau cara lain tetapi pihak kami TIDAK BERTANGGUNGJAWAB di atas kesahihan sebarang maklumat yang dipaparkan.

Hak Cipta Bersama © 2009 - Team Anjung Sejarah JPWP Kuala Lumpur;

BULETIN ANJUNG SEJARAH

MESYUARAT PENYELARASAN BAHAN-BAHAN BLOG SEJARAH JPWPKL PMR DAN SPM 2009 - Mesyuarat ini akan berlangsung pada 30 dan 31 Julai 2009 bertempat di Makmal Komputer, SMK Bandar Seri Permaisuri, Cheras, Kuala Lumpur dari jam 10.30 pagi hingga 4.00 petang. Semua guru terlibat telah dimaklumkan melalui surat dan diharapkan semua akan hadir bagi tujuan mengemaskini seterusnya memantapkan lagi kandungan blog. Bersama kita ke arah MEMARTABATKAN SUBJEK SEJARAH. Terima kasih!Thursday, July 30, 2009

Biodata En.Mohamad Suhaimi Jawal
Anak jati Kuala Lumpur dilahirkan di Brickfields pada 31 Januari 1965. Dibesarkan dalam keluarga yang sederhana dan menekankan pendidikan agama di Kampung Lembah Jaya Selatan, Ampang, Selangor.
Pendidikan awal di SK Ampang. Pernah mendapat pendidikan di SMK Maahad Hamidiah,Kajang. Seterusnya ke Kolej Islam Kelang dan berakhir di Sekolah Alam Shah, Kuala Lumpur
Mendapat Sijil Perguruan di Maktab Perguruan Persekutuan Pulau Pinang dan mula mengajar pada Disember 1989 di SK Lahad Datu, Sabah dan kembali ke Kuala Lumpur pada Januari 1994.
Dianugerahkan Ijazah Sarjana Muda Sastera Sejarah dari USM, Pulau Pinang pada tahun 2000 dan mula mengajar matapelajaran Sejarah di SMK Sinar Bintang pada tahun 2002.

No comments: