;

SELAMAT DATANG KE ANJUNG SEJARAH JPWPKL

Semoga apa yang terkandung dalam blog ini dapat membantu guru-guru, pelajar dan sesiapa sahaja di luar sana yang mahukan kelainan dalam pembelajaran SEJARAH. Sebarang komentar, pertanyaan dan perkongsian ilmu bolehlah diemelkan kepada kami di sejpwpkl09@gmail.com. Sama-samalah kita MEMARTABATKAN SUBJEK SEJARAH.

NOTIS PENAFIAN:

Anda dibenarkan mengeluar ulang mana-mana bahagian data, artikel, ilustrasi, audio, video dan isi kandungan blog ini dalam apa juga bentuk dan dengan cara apa jua sama ada secara elektronik, duplikasi, mekanik, rakaman atau cara lain tetapi pihak kami TIDAK BERTANGGUNGJAWAB di atas kesahihan sebarang maklumat yang dipaparkan.

Hak Cipta Bersama © 2009 - Team Anjung Sejarah JPWP Kuala Lumpur;

BULETIN ANJUNG SEJARAH

MESYUARAT PENYELARASAN BAHAN-BAHAN BLOG SEJARAH JPWPKL PMR DAN SPM 2009 - Mesyuarat ini akan berlangsung pada 30 dan 31 Julai 2009 bertempat di Makmal Komputer, SMK Bandar Seri Permaisuri, Cheras, Kuala Lumpur dari jam 10.30 pagi hingga 4.00 petang. Semua guru terlibat telah dimaklumkan melalui surat dan diharapkan semua akan hadir bagi tujuan mengemaskini seterusnya memantapkan lagi kandungan blog. Bersama kita ke arah MEMARTABATKAN SUBJEK SEJARAH. Terima kasih!Thursday, July 30, 2009

BIODATA PN GIAN KAUR A/P HARJIT SINGH

Saya , Puan Gian Kaur a/p Harjit Singh telah menerima pendidikan di sekolah rendah dan menengah di St Bernadett’s Convent, Batu Gajah ,Perak sehingga tahun 1978. Kemudian, saya telah menyambung pelajaran ke Tingkatan Enam. Selepas itu saya telah menjalani Latihan Perguruan di Sungai Petani, kedah. Saya telah berkhidmat di S.K. Kelebang dan S.K. Tg. Rambutan.

Azam untuk menjejak langkah ke menara gading terkabul apabila mendapat tawaran pada tahun 1995. Dengan kelulusan B. A. Hons, saya meneruskan kerjaya saya sebagai guru berijazah di SMK Seri Ampang, Ipoh, Perak. Tahun 2004 saya mula mengajar di Kuala Lumpur di SMK Convent Bukit Nanas (CBN) di Kuala Lumpur.Setelah berkhidmat di sekolah CBN selama 4 tahun, saya memohon untuk bertukar ke SMK Kiaramas, Kuala Lumpur sehingga hari ini.

No comments: