;

SELAMAT DATANG KE ANJUNG SEJARAH JPWPKL

Semoga apa yang terkandung dalam blog ini dapat membantu guru-guru, pelajar dan sesiapa sahaja di luar sana yang mahukan kelainan dalam pembelajaran SEJARAH. Sebarang komentar, pertanyaan dan perkongsian ilmu bolehlah diemelkan kepada kami di sejpwpkl09@gmail.com. Sama-samalah kita MEMARTABATKAN SUBJEK SEJARAH.

NOTIS PENAFIAN:

Anda dibenarkan mengeluar ulang mana-mana bahagian data, artikel, ilustrasi, audio, video dan isi kandungan blog ini dalam apa juga bentuk dan dengan cara apa jua sama ada secara elektronik, duplikasi, mekanik, rakaman atau cara lain tetapi pihak kami TIDAK BERTANGGUNGJAWAB di atas kesahihan sebarang maklumat yang dipaparkan.

Hak Cipta Bersama © 2009 - Team Anjung Sejarah JPWP Kuala Lumpur;

BULETIN ANJUNG SEJARAH

MESYUARAT PENYELARASAN BAHAN-BAHAN BLOG SEJARAH JPWPKL PMR DAN SPM 2009 - Mesyuarat ini akan berlangsung pada 30 dan 31 Julai 2009 bertempat di Makmal Komputer, SMK Bandar Seri Permaisuri, Cheras, Kuala Lumpur dari jam 10.30 pagi hingga 4.00 petang. Semua guru terlibat telah dimaklumkan melalui surat dan diharapkan semua akan hadir bagi tujuan mengemaskini seterusnya memantapkan lagi kandungan blog. Bersama kita ke arah MEMARTABATKAN SUBJEK SEJARAH. Terima kasih!Saturday, August 1, 2009

BIODATA PN.NORHAYATI MAT ZAIN


salam 1Malaysia...
Norhayati binti Mat Zain dilahirkan pada 6 Jun 1975 di Kampung Anak Kurau, Batu Kurau, Taiping Perak. Beliau mendapat pendidikan awal di Sekolah Rendah Kebangsaan Seri Kurau,Kampung Anak Kurau dari tahun 1881-1987. Seterusnya melanjutkan pelajaran di peringkat menengah di SMK Dato' Kamaruddin, Batu Kurau, Perak (1988-1992).

Kerjaya guru bermula apabila ditawarkan mengikuti kursus perguruan asas di Maktab Perguruanb Sri Pinang,Pulau Pinang (telah ditutup) dari tahun 1994-1996 dalam bidang Pengajian Matematik. Setelah tamat pengajian, beliau ditugaskan di SMK Yaacob Latif Kuala Lumpur. Di sinilah bermulanya kerjaya beliau sebagai guru Sejarah apabila dipertanggungjawabkan untuk mengajar mata pelajaran sejarah tingkatan dua.

Setelah lima tahun mengajar, beliau menyambung pelajaran di peringkat Ijazah Sarjana Muda Sastera pengkhususan dalam bidang Sejarah di Universiti Malaya dari tahun 2001-2004. Kini beliau berkhidmat di SMK Seri Permaisuri, Kuala Lumpur. Beliau juga merupakan kakitangan Sumber Sejarah JPWPKL.

No comments: